i Gävle AB

Om företaget


LTM startade 1988

Verksamheten har med tiden utvecklats och vi har idag ett verksamhetsområde som innefattar byggentreprenader, byggservice och fastighetsförvaltning. Vi har idag 32 kompetenta medarbetare och en komplett verkstad och maskinpark.


Vår målsättning

Att utan anmärkning utföra våra åtaganden och entreprenader, samt att motsvara kundens behov. Samtidigt jobbar vi efter att uppnå en nöjd kund som med förtroende återkommer till oss med nya uppdrag


Vi skapar varaktiga relationer

LTM har långa och goda relationer med beställare och leverantörer, detta är en förutsättning för framgång både som byggmästare och entreprenör. Vi vill att varje beställare ska känna sig säker i sin överenskommelse med LTM. Där skapar vi grunden för en långsiktig och framgångsrik affärsrelation. Fullservice är vår ledstjärna och vårt motto är att en nöjd kund är en återkommande kund.


Framtid

Som en organisation i ständig utveckling är vi naturligtvis också beroende av nya perspektiv och kompetenser. Rekryteringen av externa talanger är en viktig förnyelsekälla som används närhelst behovet uppstår.

LTM i Gävle AB - Upplandsgatan 18, Box 6037,  800 06 GÄVLE  -  Tel: 026-222 0700  -  Fax: 026-66 11 60  -  E-post: info@ltmab.se